Luonnolliset ja kasviperäiset tellervo saippuat valmistetaan käsityönä Suomessa.

Tavoitteemme on luoda korkealaatuisia, kauniita, ihoa hoitavia palasaippuoita ja tarjota vaihtoehto marketti saippuoille.

Hyvät raaka aineet ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Käytämme saippuoissamme laadukkaita kasvirasvoja. Öljyt ja rasvat ravitsevat ja muodostavat iholle suojaavan kerroksen. Saippua sisältää myös luonnostaan ihoa hoitavaa glyseriiniä. Glyseriini sitoo itseensä kosteutta ja vahvistaa rasvojen vaikutusta.

Tuotteiden taustalla on halu tuoda ripaus ylellisyttä arkeen. Pehmeä vaahto, hoitava koostumus ja raikkaat tuoksut puhdistavat ja ravitsevat ihoa.

Nostalginen ja vaatimaton palasaippua voikin olla katseenvangitsija. Kauniit palasaippuat ja alustat ovat loistavia sisustuselementtejä. Hyvä saippua-alusta antaa saippuan kuivua ilmavasti. Saippua pysyy kauniina ja hyväkuntoisena kun annat sen kuivua käyttökertojen välillä. Samalla pidennät sen käyttöikää.

Valmistamme saippuat pienissä erissä. Kuivumisen jälkeen saippuat pakataan kartonkiin.

Tellervo saippuat ovat biohajoavia ja palmuöljyttömiä. Käytämme tuotteissamme vain kasviperäisiä aineksia, emmekä luonnollisesti testaa tuotteita eläimillä. Saippuat ovat turvallisuustarkastettuja ja lisätty EU:n kosmetiikkatuotteiden tietokantaan.